維基大典:會館

由RamzyM (WMF)在話題維基媒體運動憲章的最終文本現已發佈在元維基上上作出的最新留言:一 天前
捷徑:
WP:VP
文徵明《惠山茶會圖》
文徵明《惠山茶會圖》
發潛闡幽,以勵來茲。齊心協力,精善大典。

三人行,必有我師焉。人誰無惑?遇有疑難,不妨直言。眾志成城,定能釋答。而論道之時,理當守禮,相敬相重,不爭意氣,不拘小節。如是大典之成,可計日而待也。

木鐸

💭 議題 💬 👥 🙋 末議者 🕒 (UTC+8)
Feedback invited on Procedure for Sibling Project Lifecycle RamzyM (WMF) 2024-05-22 10:25
公告第一屆《通用行為準則》協調委員會 RamzyM (WMF) 2024-06-03 16:15
維基媒體運動憲章的最終文本現已發佈在元維基上 RamzyM (WMF) 2024-06-11 16:45
發言更新圖例
  • 最近一小時內
  • 最近一日內
  • 一週內
  • 一個月內
  • 逾一個月
Manual settings
When exceptions occur,
please check the setting first.


Feedback invited on Procedure for Sibling Project Lifecycle

You can find this message translated into additional languages on Meta-wiki. 請協助翻譯成您使用的語言
 

Dear community members,

The Community Affairs Committee (CAC) of the Wikimedia Foundation Board of Trustees invites you to give feedback on a draft Procedure for Sibling Project Lifecycle. This draft Procedure outlines proposed steps and requirements for opening and closing Wikimedia Sibling Projects, and aims to ensure any newly approved projects are set up for success. This is separate from the procedures for opening or closing language versions of projects, which is handled by the Language Committee or closing projects policy.

You can find the details on this page, as well as the ways to give your feedback from today until the end of the day on June 23, 2024, anywhere on Earth.

You can also share information about this with the interested project communities you work with or support, and you can also help us translate the procedure into more languages, so people can join the discussions in their own language.

On behalf of the CAC,

RamzyM (WMF) 二〇二四年五月二二日 (三) 〇二時二五分 (UTC)回覆

公告第一屆《通用行為準則》協調委員會

您可以在元維基上找到這則訊息其他語言的翻譯。 請協助翻譯成您使用的語言

您好,

監票員已完成監票工作。我們會持續跟進《通用行為準則》協調委員會選舉的結果。

在此恭喜以下用戶成為《通用行為準則》協調委員會的區域代表(任期兩年):

  • 北美地區(美國及加拿大)
  • 北歐及西歐地區
  • 拉丁美洲與加勒比地區
  • 中歐及東歐地區
  • 撒哈拉以南非洲地區
  • 中東及北非地區
  • 東亞、東南亞及太平洋地區
  • 南亞地區

也恭喜以下用戶成為《通用行為準則》協調委員會的的社群成員代表(任期一年):

再次感謝參與這一進程的所有人,衷心感謝參選人對維基媒體運動和社區的引領和奉獻。

在接下來的幾周里,U4C將召開會議規劃2024-2025年的工作以支持UCoC和執行指南的實施和審查。請在元維基上關注他們的工作。

謹代表《通用行為準則》專案團隊,

RamzyM (WMF) 二〇二四年六月三日 (一) 〇八時一五分 (UTC)回覆

維基媒體運動憲章的最終文本現已發佈在元維基上

您可以在元維基上找到這則訊息其他語言的翻譯版本。 請協助翻譯成您使用的語言

大家好,

維基媒體運動憲章的最終文本現已以二十多種語言發佈在元維基上供您閱讀。

維基媒體運動憲章是什麼?

維基媒體運動憲章是一份建議文件,旨在定義維基媒體運動所有成員和實體的角色和責任,包括創建一個新機構——全球理事會(Global Council)——以進行維基媒體運動的治理。

請參與維基媒體運動憲章的「發佈派對」

請參與 2024 年 6 月 20 日 14.00-15.00 世界協調時間您的當地時間)的 「發佈派對」。在這次線上會議中,我們將慶祝維基媒體運動憲章最終版本的發佈,並介紹其內容。請在投票之前參與此線上會議,並了解維基媒體運動憲章。

維基媒體運動憲章批准投票

投票將於2024 年 6 月 25 日 00:01(世界協調時間)在安全投票上開始,並將於2024 年 7 月 9 日 23:59(世界協調時間)結束。請在元維基上閱讀有關投票流程、投票資格標準和其他詳細資訊

如果您有任何疑問,請在元維基的討論頁面上發表評論或發送電子郵件至維基媒體運動憲章起草委員會mcdc@wikimedia.org

謹代表維基媒體運動憲章起草委員會,

RamzyM (WMF) 二〇二四年六月一一日 (二) 〇八時四五分 (UTC)回覆